Leuke Leveranciers

Leuke Leveranciers

Met mijn ervaring, netwerk en leuke samenwerkingen kan ik jullie op weg helpen om fijne leveranciers te vinden als jullie er zelf even niet uit komen. Hoe fijn is het als je weet dat alles in goede handen is bij leveranciers die ook nog eens heel prettig samenwerken? Hieronder een aantal van die mensen & bedrijven waar ik ontzettend blij van word. Hopelijk jullie ook!

XRenske Weddings | Professioneel Ceremoniemeester 

Hi! Ik ben Renske en als professioneel ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie als bruidspaar - samen met jullie naasten - relaxed, zorgeloos en intens kunnen genieten van jullie grote dag. Jullie die geweldige dag met dat speciale gevoel laten beleven, dat is wat ik samen met jullie hoop te bereiken. Dit alles doe ik met heel veel liefde, betrokkenheid, enthousiasme én gestructureerd. Als echte perfectionist zorg ik ervoor dat alles klopt. Ik zet voor jullie graag dat stapje extra, want voor jullie trouwdag is alleen het beste goed genoeg. En willen jullie zélf alles plannen, maar krijg je toch graag advies afgestemd op jullie situatie, dan ben je ook voor online trouwadvies of een motiverende brainstormsessie bij XRenske aan het juiste adres. 

Maikel Stams| Trouwvideograaf

PURE, STIJLVOLLE TROUWVIDEO’S VOOR SPRANKELENDE EN AVONTUURLIJKE KOPPELS

Jullie zijn uniek en jullie trouwfilm zou dit ook moeten zijn. Maikel Stams Wedding Films legt pure en échte momenten vast, zodat die nooit meer vergeten zullen worden. Ik stel elke trouwvideo samen met nauwkeurig oog voor detail, resulterend in een stijlvol liefdesverhaal dat nog generaties wordt doorgegeven.

Myrel Fleur| Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Myrel gunt jullie een onvergetelijke ceremonie waar zowel jullie als jullie gasten nog lang over na kunnen praten. Een energieke, verrassende én unieke ceremonie. Met natuurlijk ruimte voor interactie, ontroering en vooral een lach. En als je dat wilt, zingt ze jullie ook nog toe! :) Kortom, een fijne herinnering aan jullie dag.

Suits by Queens| Trouwpak op maat

Bij Suits By Queens kun jij terecht voor je meest belangrijkste en bijzonderste outfit in je leven, jouw trouwpak!! Wij leveren enkel maatwerk pakken, zo is ieder pak uniek bij ons. Een pak wordt speciaal voor jou helemaal naar jouw wens en smaak op je lichaamsmaten gemaakt. Jij bepaalt hoe jouw pak eruit komt te zien. Tijdens een afspraak gaan we samen jouw trouwpak creëren. We brengen ieder detail van jouw toekomstige trouwpak in beeld en kijken secuur naar de stoffen en materialen die jij graag wilt terug zien in jouw trouwpak.