Trouwinspiratie

Heel veel inspiratie speciaal voor jullie!

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! In de organisatie naar jullie grote dag en de keuzes voor jullie leveranciers zijn ontzettend veel mogelijkheden. Zelfs zoveel dat je er makkelijk in kunt verdwalen en even niet meer weet welke kant je op moet of wilt. 


Om jullie hier een klein beetje bij te helpen heb ik mijn kennis en ervaring gebundeld om jullie te inspireren maar ook wellicht iets meer richting te geven. Hopelijk halen jullie hier goede en leuke ideeën uit!KLIK HIER VOOR ONZE STYLED SHOOT 'INDUSTRIAL WARM'  GEPUBLICEERD OP TROUWPLANNEN.NL Bruiloftmuziek

Weet je nog niet waar je moet beginnen met het uitzoeken van jullie liefdesliedjes? Helemaal niet gek, er is ook zoveel keuze! Speciaal voor jullie heb ik onder bruiloftmuziek ontzettend veel leuke ideeën verzameld. Wil je liever een keer met mij sparren? Neem dan gerust contact op, ik denk graag mee om van jullie trouwdag iets unieks te maken!


Leuke leveranciers

Met mijn ervaring, netwerk en leuke samenwerkingen kan ik jullie op weg helpen om leuke leveranciers te vinden als jullie er zelf even niet uit komen. Hoe fijn is het als je weet dat alles in goede handen is bij leveranciers die ook nog eens goed met elkaar kunnen samenwerken? Onder leveranciers vind je een aantal van die mensen & bedrijven waar ik ontzettend blij van word. Hopelijk jullie ook!