Over Kitty

Who's that girl?

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. De persoon achter KittyZingt ben ik, Kitty Becker. Ik ben geboren in 1988 in het Gelderse Nijmegen en woon sinds 2015 in Weert met mijn vriend en inmiddels ook

onze dochters Félie (2018) en Charlize (2020). Ik kom uit een grote familie

en zo ook mijn vriend. Ik hou van onze families, onze vrienden, gezellige avondjes, thuis zijn met elkaar, wandelen en diepgaande gesprekken. 


Zingen

Als kind al was zingen wat ik het liefste deed. De hele dag door zong ik, al

dan niet onbewust, maar mijn stem was altijd wel ergens te horen... en dat

is eigenlijk nooit meer gestopt! Het zingen op ceremonies vind ik ontzettend bijzonder. Dat ik met mijn stem een klein beetje mag bijdragen aan een heel belangrijk moment blijft speciaal. En... omdat ik totaal geen podiumbeest ben past dit helemaal bij mij. Speciale momenten muzikaal begeleiden en op de achtergrond aanwezig zijn, dat is op mijn lijf geschreven. Het gaat niet om mij, maar om de gelegenheid waar ik mag zijn en aan mag bijdragen. Dat doe ik met heel veel liefde en plezier!


Leren en lesgeven

In 2012 studeerde ik af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Sociaal Agoog. Ik keek terug op een geweldig mooie tijd waar ik leerde mijn passie voor muziek en dans als middel in te zetten om groepen en individuen letterlijk in beweging te krijgen. Maar, ik wilde verder leren. Ik wilde me specialiseren in individuele begeleiding en ben de beroepsopleiding tot Academisch Coach gaan doen in Nijmegen.


Door mijn verhuizing van Nijmegen naar Weert veranderde er veel voor mij, en kwam ik er na een tijdje wederom achter dat mijn grote liefde voor muziek en zang me maar niet losliet. Ik ben daarom in 2016 de Opleiding Vocal Education onder leiding van Renée Harp (Conservatorium van Amsterdam) gaan doen ben sindsdien zangdocente. Ik krijg ontzettend veel energie van het lesgeven en vind het geweldig om mijn leerlingen te zien groeien en ontwikkelen. Super trots ben ik op mijn Zangstudio in Weert waar ik mijn leerlingen met passie en bevlogenheid les mag geven!  


Wil je meer weten over mijn werk? Volg me dan op mijn Instagram-account @kittybecker_zangeres of neem contact op.