Uitvaartzangeres

Ceremoniezangeres voor uitvaarten en een persoonlijk afscheid

Afscheid nemen, en alles wat daarbij komt kijken...we denken er liever niet aan. Maar wat als het ons overkomt en we moeten dealen met verdriet, rouw en heel veel emoties die de grond onder onze voeten uit slaan?


De juiste live-muziek draagt bij aan een warm en persoonlijk afscheid. Het haalt herinneringen naar boven, geeft u kracht, steun én een moment om stil te staan en toe te geven aan uw verdriet.


Als woorden ons in de steek laten in perioden van verdriet, weet muziek onze emoties te dragen. Muziek vertaalt ons gevoel en geeft kracht. Het haalt kostbare herinneringen naar boven, herinneringen die we zó ontzettend koesteren wanneer we een dierbare los moeten laten. 

 

De reden dat ik met al mijn liefde en integerheid zing op uitvaarten is omdat ik u die kleine momenten van herinnering, kracht en steun wil geven. Sereen, subtiel, warm en perfect afgestemd op iedere afscheidsgelegenheid. Waar jullie afscheid nemen, ontzorg ik jullie voor het muzikale gedeelte en draag ik zorg voor een prachtige, laatste muzikale groet.

 

Door mijn ervaring in de uitvaartbranche weet ik als geen ander hoeveel moeilijke keuzes u moet maken in een zeer emotionele tijd. Daarom begeleid ik u in alle rust om tot een juiste nummerkeuze te komen. Persoonlijk en warm, dit zijn de kenwoorden waar ik voor sta. U heeft keuze uit een breed repertoire. Daarnaast zijn verzoeknummers bespreekbaar.

Hierin denk ik zoveel mogelijk met u mee. 

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden of het repertoire, neem dan gerust contact op.

Ik ben elke dag bereikbaar, ook in de weekenden.  

 

 


 

 

 

""Een prachtig, sereen optreden,

voor vele een kippenvel moment, dank!'


"Ook al ken je de overledene niet persoonlijk,

als Kitty begint te zingen

komen de tranen vanzelf"


"Haar mooie stem raakt je in het hart"


"Ze zong als een engel op het

afscheid van ons mam"


"Ze heeft het afscheid van

papa zó persoonlijk gemaakt"